I keiserens navn - et rollespill i Tyskland og Europa i perioden før den første verdenskrig.

En reise under havet
Atlantis, lemurianere, KDPP, undervannseventyr, forker

Spøkelsesskip

SS Hermes er underbemannet, men går for full fart mot Tyskland. Kaptein Stern bestemmer seg for å seile rundt De britiske øyer for å unngå den franske marinen som muligens er på utkikk etter skipet etter ildvekslingen med franske gendarmer i Marseilles. Skipet kommer ut for en veldig storm. Midt under stormen begynner Rupert Oldham å suge Fritz tom for vann. Under stormen blir de også angrepet av en type fiskemenn som de senere får høre heter lemurianere. Det observeres også en kjempestor hai i vannet, langt større enn det skal være mulig for en hai å være. Angriperne river hull i skroget på skipet som begynner å ta inn vann. De klarer til slutt å slå tilbake angrepet, men ikke før en av lemurianerne får tak i kartet. Lemurianeren blir skutt i ryggen, men kartet (statuen) forsvinner ned i havdypet. Schmidt følger etter og blir nesten slukt av kjempehaien før han blir hjulpet ombord igjen.

KDPP-agentene og sturmerne samler sammen de mest verdifulle gjenstandene, litt mat og vann og går fra borde. Wolfgang og Leonora er borte og Anton er død (drept av vennlig ild fra Fritz). Utsiktene til overlevelse er dårlig, men de har observert et seilskip i det fjerne og setter en avskjæringskurs mot det. Da de kommer frem viser det seg at skipet er forlatt og svært forfallent. Faktisk burde det knapt nok kunne seile i det hele tatt. Tre menn har sultet ihjel i skipets utkikkstønne og en dagbok forteller om grusomme prøvelser og et forferdelig eksperiment som har gått galt.

De undersøker skipet og det blir klart at det ikke er helt forlatt. En form for larver skjuler seg i skipet og når de angriper forsøker de å spise seg frem til ryggraden på offeret. Schmidt dør tilslutt av en av disse larvene. Også vandøde skapninger befinner seg på skipet. Et spøkelse manifesterer seg og presenterer seg som kaptein Gordon (fra Alkymistenes brorskap). Skipet var et forskningsskip som forsøkte å teste ut noen av teoriene i en bok som kalles Nektonfragmentene. Målet er å skape et overmenneske som kan leve både over og under mann ved å tilføre dødt vev fra haier. Eksperimentet gikk veldig galt og de har skapt et umettelig halvdødt monster som nå befinner seg på havets bunn. Dersom KDPP agentene og Rupert Oldham er villig til eliminere dette monsteret vil Gordon vise dem veien til den undersjøiske lemurianerbyen hvor kartet befinner seg.
Rupert Oldham rydder skipet for vanskapninger og morer seg med å kommandere en zombie til å angripe KDPP-agentene.

Veien går under vann og etter mye om og menn klarer de å ta livet av monsteret som noen lemurianere har begynt å dyrke som en gud og har bygget et tempel til. De møter også en atlanter ved navn Qoise. Etter mye om og men klarer de å bli venn med atlanteren som sier han er villig til å hjelpe dem med å finne en ubevoktet vei inn i byen: Den vedvarende hunger. Imens har Wolfgang og Leonora blitt plukket opp av en jakt bemannet av unnsetningsstyrker fra KDPP. De finner etterhvert gruppen i sjaluppen og Stern overtar kommandoen. De har nå fått nye forsyninger av natteserum og helbredelsesserum.

Forræderi
De reiser til byen og Qoise viser dem en hemmelig og godt skjult rute inn i byen. Her venter det en stor mengde lemurianere i bakhold og alle unntatt Rupert Oldham blir tatt til fange. Han blir først nedkjempet etter en meget lang kamp og ved hjelp av magiske forker. En fiskekvinne som påstår hun er prest tilbyr seg å fri menneskene dersom de lover å frigjøre menneskene som holdes fanget og drepe hennes rival, yppersteprestinnen.

View
Kort oppsummering
KDPP, djevelkontrakter, Atlantis, vampyrbrite

Kort oppsummering.

En gruppe KDPP agenter under ledelse av Karl Stern har vært på oppdrag til Jerusalem. De eksproprierte et gresk smuglerfartøy tilhørende en påstått frihetskjemper fra Kreta ved navn Theodorakis. Deretter avskjærte en gruppe Sionriddere. De kunne spore Sionridderne takket være en magisk sender som var plassert i elfenbensskjeftet på to flott Mauserpistoler som Den utvalgte og Vokteren hadde fått i gave.

Etter et kort slag med et sjørøverskip ble den såkalte utvalgte og hans vokter drept. Deretter stakk de resterende sionridderne av i løpet av natten. KDPP agentene sporet signalene til en liten landsby på Kypros. Der fant de ikke noe skip, men derimot en gjenoppstått Rupert Oldham (Den utvalgte)og en smilende, eldre, italiensk herremann. Den eldre mannen viser seg å være en slags djevel eller demon og flere av KDPP agentene inngår infernalske avtaler med ham. Disse inkluderer kaptein Stern, Anton (RIP), Schmidt (RIP), Leonora og åpenbart også Rupert Oldham. Han teleporterer KDPP agentene like til Jerusalem hvor de straks ender opp i kamp med sionriddere. Nok en gang. Kampen blir blodig og inkluderer etterhvert også de såkalte spesielle og især den flammeproduserende Inferno. KDPP vinner, men må etterhvert også håndtere økende mengder ottomanske soldater som blander seg inn. Det blir et blodig slag i Jerusalems trange gater hvor KDPPs maskingevær, mauserpistoler og håndgranater gjør et forferdelig innhogg i de ottomanske troppene. Ikke desto mindre må de flykte og takker hjertelig for en utstrakt hånd når en eldre mann, åpenbart trollkyndig, kamuflerer dem fra deres forfølgere. KDPP får likevel med seg store mengder uvurderlige magiske gjenstander fra sionriddernes hovedkvarter.

Mannen ønsker å hjelpe dem og peker dem i retning Petra. Der vil de finne svaret på kartets gåte. Da de kommer frem blir det klart at de har blitt lurt. En hel bataljon med ottomanske soldater innhenter dem i oldtidsbyen, men de klarer å holde dem stangen lenge. Imens viser det seg at den eldre mannen, Sul-Amesh, egentlig er en kroppstyv som kun er ute etter KDPPs kreation med kjælenavnet Nurket. Den eldre mannen overtar kroppen til Nurket, men KDPP agentene klarer likevel å komme seg unna ottomanerne. Sul-Amesh gjør dem nemlig en tjeneste ved å animere de falne ottomanske soldatene, noe som sender resten av dem på flukt.

En KDPP-spiritualist som ble med agentene fra Haifa døde i kampene. Noen tid senere var det et meteorittnedslag i ørkenen like ved dem. Krateret viste seg å inneholde en kjempe. KDPP agentene var nære på å skyte kjempen ihjel før han rakk å fortelle dem at han var den selvsamme spiritualisten. Han fortalte dem en utrolig historie om en reise til Valhall og at æsene selv hadde gitt ham i oppdrag å bringe bringe troen på de germanske gudene tilbake til alle de områdene hvor folk engang trodde på dem. Uansett om det er riktig eller ikke er han ihvertfall tilbake fra de døde og er i stand til å endre kroppsstørrelse og har magiske krefter som han hevder er gaver fra æsene.

KDPPs vender snuten hjemover. Den trollkyndige agenten (som ikke har inngått noen pakt med Djevelen), hoppet av i Italia og reiste hjemover.

View
Welcome to your Adventure Log!
A blog for your campaign

Every campaign gets an Adventure Log, a blog for your adventures!

While the wiki is great for organizing your campaign world, it’s not the best way to chronicle your adventures. For that purpose, you need a blog!

The Adventure Log will allow you to chronologically order the happenings of your campaign. It serves as the record of what has passed. After each gaming session, come to the Adventure Log and write up what happened. In time, it will grow into a great story!

Best of all, each Adventure Log post is also a wiki page! You can link back and forth with your wiki, characters, and so forth as you wish.

One final tip: Before you jump in and try to write up the entire history for your campaign, take a deep breath. Rather than spending days writing and getting exhausted, I would suggest writing a quick “Story So Far” with only a summary. Then, get back to gaming! Grow your Adventure Log over time, rather than all at once.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.